KISA NOTLAR 2

Kalbinde ve beyninde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol. Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi. Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez. Çünkü sen henüz belki de onlarla yaşamaya hazır değilsin. Bu her şeyi yaşama meselesidir. Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor. Belki daha ilerde, farkına bile varmadan, günün birinde, kendini cevabını yaşarken bulacaksın. 

Sevgiyle

Genel içinde yayınlandı

KISA NOTLAR 2’ için 8 yanıt

    1. Üstteki yorumumu tekrarladığım için affınıza sığınıyorum. Yazdıklarınıza geç dönüş sağladığım için üzgünüm lakin burada anlatmak istediğim hiç düşünmemek, sorgulamamak, olanı biteni öylece kabul etmek değil söylemek istediğim. Demek istiyorum ki; düşün! Çözüme ulaşamadığında ve düşüncelerinin arasında boğulmaya başladığında hala bir çıkar yol arıyorsan ve hala bulamıyorsan, kendi kendini bitirme ve yıpratma! Dur. Sakinleş ve olacakları izle.
      Düşünmemeleri için insanları teşvik etmek. Kat-i bana göre değil.
      Sevgiyle

      Beğen

  1. Bir şeylerin kendi eksenin dışında çözülmesini beklemek ne kadar aksi. Çözüme ulaşmak için çemberi daraltmalı, derinlere inmeli. Beklemek, uyumak gibi zamanı öldürme biçimi.

    Liked by 1 kişi

    1. Yazdıklarınıza geç dönüş sağladığım için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Burada anlatmak istediğim hiç düşünmemek, sorgulamamak, olanı biteni öylece kabul etmek değil, asla! Demek istiyorum ki; düşün! Çözüme ulaşamadığında ve düşüncelerinin arasında boğulmaya başladığında hala bir çıkar yol arıyorsan ve hala bulamıyorsan, kendi kendini bitirme ve yıpratma! Dur. Sakinleş ve olacakları izle.
      Düşünmemeleri için insanları teşvik etmek. Kat-i bana göre değil.
      Sevgiyle

      Beğen

Yorum bırakın